Tiroid nodüllerinde büyüme faktörleri ve büyüme faktörlerinin hücre siklüs analizi ve reaktif oksijen radikalleriyle ilişkisi - Sancak, Seda (My University, 2004)
unknown
Keywords: Dahiliye; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri