Postmenopozal osteoporozda hormon replasman tedavisi ve kalsitoninin ilave etkisinin değerlendirilmesi - Dai, Zehra Meltem (My University, 1993)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-KADIN HASTALIKLARI