Kamu düzeninin sağlanması ve suçların aydınlatılmasında teknolojik gelişmelerin önemi ve yeri - Bilgin, İsmail (My University, 1998)
unknown
Keywords: Kamu güvenliği; Kamu güvenliği programları; Polis hizmetleri; Suçun tespiti