Müslüman Kadınları Kurtarmak mı, Sömürgeciliğin Yeni Yüzü mü? Batı’nın “Müslüman Kadın Hakları” Söyleminin Ardında Yatanlar - (:unkn) unknown (My University, 2019)
0
Saving Muslim Women or The New Face of Colonialism? The Background of The Western Discourse on The Rights of Muslim Women
Keywords: İletişim; Kültürel Çalışmalar; Nüfus İstatistikleri Bilimi; İktisat; Eğitim, Eğitim Araştırmaları; Etik; Etnik Çalışmalar; Aile Çalışmaları; Bilim Felsefesi ve Tarihi; Beşeri Bilimler; Edebiyat; İşletme; Psikoloji; Kamu Yönetimi; Sosyoloji; Kentsel Çalışmalar; Kadın Araştırmaları