Periferik sinir defektlerinin onarımında kullanılan iletkenlerin fasikül rejenerasyonuna etkisi - Sönmez, Ahmet (My University, 2002)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; doku ve organ nakilleri; Kozmatik verestoratif cerrahi; Plastik Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; yapay organların takılması