Akne tedavisinde azitromisin etkinliğinin doksisiklin ile karşılaştırılması - Kuş, Sadiye (My University, 2002)
unknown
Keywords: Deri; Dermatoloji; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları