Parasal aktarım mekanizması ve kredi kanalı: Türkiye örneğinin VAR modelleriyle analizi - Gündüz, Lokman (My University, 1999)
unknown
Keywords: Banka kredileri; Banka ve bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi