Kistik fibrozlu hastalardan izole edilen pseudomonas aeruginosa suşlarına karşı bazı yeni antibiyotiklerin etkinliklerinin araştırılması - Kadıoğlu, Bülent (My University, 1997)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; TIP-MİKROBİYOLOJİ