Ortaokul görsel sanatlar eğitimi öğretmenlerinin görsel sanatlar dersinin atölye’de işlenmesi ile ilgili görüşlerinin incelenmesi - Kenavlı, Selva (My University, 2017)
ÖZETBu araştırmada ortaokul görsel sanatlar eğitimi öğretmenlerinin görsel sanatlar dersinin atölyede işlenmesi ile ilgili görüşlerini belirlemek amaçlanmıştır. Nitel araştırma modeline uygun olarak düzenlenen araştırmada ‘‘ortaokul görsel sanatlar eğitimi öğretmenlerinin görsel sanatlar dersinin atölyede işlenmesi ile ilgili görüşleri nelerdir?’’ sorusuna cevap aranmıştır.

ABSTRACTThe aim of this research is to find the middle school's art teacher's views about in terms of art study performing at workshop. In the study formed as qualitative model answer of the question of ''What aret think about they middle school's art teacher's'' views about art study performing at workshop’’? was searched for.
Keywords: art workshop; atölye; Eğitim; Eğitim ve öğretim (Orta); Görsel sanatlar; görsel sanatlar öğretmenleri; Sanat; sanat atölyesi; Türkiye; visual arts; visual arts teachers; workshop