Trabzon’da sporun gelişmesine etki eden sosyal ve ekonomik faktörlerin analizi, bu analizin spora yansıması ve Trabzonspor örneği - Albayrak, Ali İhsan (My University, 1997)
unknown
Keywords: SPOR; SPOR-FUTBOL-KLÜPLER