İnce barsak hastalıklarının tanısında enteroklizis ve kapsül endoskopi bulgularının karşılaştırılması - Ereşov, Kemal (My University, 2005)
unknown
Keywords: İnce Bağırsak Hastalıkları; Sindirim Sistemleri