Trombosit süspansiyonlarında ışınlama, lökositten arındırma ve saklama sürelerinin trombosit aktivasyonu ve apoptoza etkilerinin “flow” sitometrik incelenmesi - Adıgüzel, Cafer (My University, 2003)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hematoloji; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri