Monofluorofosfatlı diş macunu ile fırçalama sonrası dental plakta fluorür tutunması - Menteş, Ali Recai (My University, 1990)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-PEDODONTİ