Türkiye'de endemik Centaurea derderiifolia wagenitz ve Centaurea saligna (C.Koch) wagenitz türleri üzerinde dış ve iç morfolojik araştırmalar 2 - Kaya, Zafer (Marmara Pharmaceutical Journal, 1987)
Çalışma Türkiye'de endemik olan Centaurea derderiifolia ve Centaurea saligna türlerinin dış ve iç morfolojik özelliklerini saptama ve bitkilerini tanıtma amacıyla yapılmıştır.