İstanbul ve yöresinden toplanan tavuk yemlerinde aspergillus türü mantarların izolasyonu ve identifikasyonu üzerinde çalışmalar. - Aydoğdu, Meral (My University, 1987)
unknown
Keywords: Hayvancılık; Kümes hayvanları (Tavuklar); TAVUKÇULUK-YEMLER