Kullanma klavuzlarında grafik tasarım uygulamaları - Kutlu, Tülay T. (My University, 1995)
unknown
Keywords: Çizgi sanatları; Çizim; GRAFİK SANATI-; Grafik tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; resimleme; ticari sanat