Köpeklerde akciğer transplantasyonu sırasında doku oksijenizasyon düzeyinin gastrik intramukozal pH ile belirlenmesi - Roosta, Fariba (My University, 1995)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ANESTEZİYOLOJİ