Türk iş hukukunda işe iade davası sonrası işe başlama süreci - Kılıç, Doğukan (My University, 2020)
İŞE İADE SONRASI İŞE BAŞLAMA SÜRECİNDE DÜRÜSTLÜK KURALLARI BAĞLAMINDA TARAFLARIN YÜKÜMLÜLÜKLERİ

OBLIGATIONS OF THE PARTIES WITHIN THE TERMS OF HONESTY IN THE PROCESS OF STARTING WORK AFTER RETURN
Keywords: İŞ GÜVENCESİ RETURN TO WORK; İş hukuku; İŞE İADE; JOB SECURİTY; Labor laws and legislation; Turkey; Türkiye