Duvar resmi ve Anadolu’da gelişimi - Güler, Ayça Karaca (My University, 1995)
unknown
Keywords: araçlar; biçimler; Duvar resimleri ve freskler; gereçler; Güzel ve dekoratif sanatlar; işlemler; malzemeler; Resim sanatı; RESİM SANATI-DUVAR RESMİ-TARİH; Teknikler