Alt ekstremite tıkayıcı arter hastalıklarında kontrastlı manyetik rezonans anjiyografi ile dijital substraksiyon anjiografi bulgularının 76 hastalık seride karşılaştırılması - Bayraktarlı, Recep Yılmaz (My University, 2004)
unknown
Keywords: Damar Hastalıkları