Kitle sporunun teşviki açısından tesis ve politikaların belirlenmesi: Trabzon ili örneği - Çalık, Fehmi (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR TESİSLERİ-TRABZON