Fatih Camii’nin yeniden inşası : B.O.A.D.B.Ş.M. B.N.E. 15 963 numaralı deftere göre - Usta (Şahin), Şeyma (My University, 1997)
unknown
Keywords: Camiler ve minareler; Camiler_Türkiye_İstanbul; Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimarlık