Alternatif maneviyat arayışları: siber maneviyat örneği - Zembilci, Sebiha (My University, 2017)
Alternatif maneviyat çeşitlerinden siber maneviyatın incelendiği bu çalışmada,maneviyat tanımlarından ve siber maneviyat fikrinin ortaya çıktığı mecra olan internettanımlarından yola çıkılarak siber maneviyat kavramı ele alınmıştır

This research examines cyber spirituality which is a kind of alternative spiritualitiesbased on definitions of spirituality and internet which is the place that cyber spiritualityemerged
Keywords: Cyber Spirituality; Din; Felsefe; İnternet; Maneviyat; Psikoloji; Psikolojik yönler; Siber Maneviyat Spirituality