Deneysel hepatorenal sendrom modelinde endotelin-1 düzeyleri ve endotelin-1 reseptör Antagonisti Bosentan’ın etkisi - Özdoğan, Osman Cavit (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri