Serbest piyasa ekonomisine geçişte Azerbaycan’da bankacılık sistemi ve para politikaları - Mamedli, Djavid (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık Azerbaycan; Ekonomi; Finansman ekonomisi