Haçlı seferlerine kadar Abbasiler döneminde Hristiyanlar : (132- 488/ 750-1095) - Öztürk, Levent, 1964- (My University, 1994)
unknown
Keywords: Din; HIRİSTİYANLAR-TARİH; Hristiyanlığın ve Museviliğin kutsal kitapları