Öğretmenlerin iş değerleri ile yaşam boyu öğrenme eğilimleri arasındaki ilişkinin incelenmesi - Tanatar, Esra (My University, 2017)
Bilginin hızla geliştiği bir yüzyılda topluma yön veren öğretmenlerin yaşam boyu öğrenme eğilimlerinin yüksek olması hem kendi mesleki gelişimleri hem de yapmış oldukları mesleğin bir getirisi olarak elzemdir.

In a century when information is rapidly developing, the tendency of life-long learning tendencies of collective-minded teachers is essential both for their own professional development and for the profession they are engaged in.
Keywords: Değer; Denetim; Eğitim; İş değeri; Lifelong Learning; Öğretmen; Öğretmenler; Teacher; Türkiye; Work Value; Yaşam boyu öğrenme Value; Yetiştirilmesi; Yönetim