Topkapı Sarayı Müzesi'nde bulunan halı-seccade grubunun boyarmadde analizleri temel alınarak dokundukları yer ve dönemin saptanması - Enez, Nevin (My University, 1988)
unknown
Keywords: Müzecilik; Müzeler; Tekstil