Günümüzde postmodernizm’de sembolik anlatım ve seramikle buluşması - Demircioğlu Önder, Tuba (My University, 1998)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-POST MODERN YAKL; Seramik sanatları