Sümer Tekstil ve Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş. Yapılabilirlik raporu - Sındır, Suat (My University, 1984)
unknown
Keywords: Genel yönetim; K.İ.T.’LER-FİNANSAL DEĞERLENDİRME; PROJELER-FİNANSAL DEĞERLENDİRME