Petunia hybrida’da kendine ve karşı tozlaşmadan sonra dişi gametofit gelişimi - Mutlu, İdris (My University, 1990)
unknown
Keywords: Botanik (Bitki bilimleri); FEN BİLİMLERİ; Otsu çiçekli bitkiler; Taksonomik olmayan guruplamalar; Tohumlu bitkiler (Spermatophyta)