Manevi yönelimli aile danışmanlığı - Ağırbaş, Furkan (My University, 2017)
Günümüz dünyasında yaşamın her alanında büyük değişiklikler meydana gelmekte ve bu değişiklikler kendisiyle birlikte yeni problemlerin ortaya çıkmasına sebep olmaktadır.

Nowadays, major changes have taken place in each field of life, and these changes have caused emerging new problems.
Keywords: Aile danışmanlığı; Anlam; Danışmanlık; Family Counseling; Happiness; İslam; İslam dini; Manevi danışmanlık; Maneviyat; Meaning; Mutluluk; Psikolojik yönler; Sosyal yönler; Spiritual Counseling; Spirituality