Kredi kartı ve debit kart uygulamaları ve karlılık açısından değerlendirme - Madenci, Timur (My University, 1996)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; Kredi; Kredi kartları; Kredi Kartları Türkiye