Kronik lenfositer lösemide Beta-2- mikroglobulin ve timidin kinazın tümör belirleyici olarak öneminin araştırılması - Tuğlular, Tülin Fıratlı (My University, 1992)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hematoloji; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Lösemi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri