Meme kanseri nedeniyle postoperatif radyoterapi uygulanan hastalarda görülen erken dönem yan etkilerin hastaya ve tedaviye bağlı özellikler açısından değerlendirilmesi - Çağlar, Hale Başak (My University, 2003)
unknown
Keywords: Kanser; Onkoloji