Fotoğraf ve illüstrasyonun görsel medyadaki etkileşimli fonksiyonları - Evran, Ufku (My University, 2000)
unknown
Keywords: Çizgi sanatları; Çizim; Fotoğrafçılık; Grafik tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; Illüstrasyon; Medya; resimleme; ticari sanat