Atrial fibrilosyonun akut tedavisinde intravenöz diltiazem ve verapamil’in etkinlik ve güvenliliği - Tezcan, Hakan (My University, 1993)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-İÇ HASTALIKLARI