Stratejik karar alma sürecinde oyun teorisi yaklaşımı ve bir uygulama - Karataş, Yasemin Baksi (My University, 2017)
Oyun teorisinin geçmişi matematiksel olarak 1920'lere dayansa da aslında insanlık tarihi kadar eski olduğu düşünülebilir. ABSTRACT Although its mathematical background is based on 1920s, Game Theory might be thought as old as human history.
Keywords: Ekonomi, Matematiksel; Game Theory; Karar alma; Matematiksel modeller; Oyun Teorisi Decision Making; Strategy; Strateji; Yönetim