Çocuklarda ilerleyen düşük dereceli astrositomanin vinkristin ve karboplatin ile tedavi sonuçları - Canpolat, Cengiz (My University, 2002)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı; Hastalıklar; Onkoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar