İlköğretim öğrencilerinin proje tabanlı öğrenme modeline dayalı güvenli internet kullanımı uygulamalarının değerlendirilmesi - Hollandalı öğrencilerle bir eylem araştırması- - Yılmaz, Merve (My University, 2017)
Araştırmanın amacı, Hollanda’daki ilköğretim öğrencileriyle yürütülen proje tabanlı öğrenme modeline dayalı olarak geliştirilen güvenli İnternet kullanımı uygulamalarının işleyişini ve etkisini belirlemektir.

The aim of the study is to investigate the effectiveness and functioning of the safe Internet use implementations which have been developed based on project based learning for primary school students in the Netherlands.
Keywords: action research; Araştırma; Eğitim; Eğitim ve öğretim (İlk); eylem araştırması Safe Internet use; Güvenli İnternet kullanımı; Hollanda; İnternet; proje tabanlı öğrenme; project based learning; the Netherlands; Türkiye