Regrasyon analizi yöntemiyle proforma temel mali tabloların düzenlenmesi - Kurt, Ahmet (My University, 1995)
unknown
Keywords: Mali raporlar; Muhasebe; Regresyon Analizi_Mali Tablolar; Yönetim ve yardımcı hizmetler