Enterik kaplı preparatların barsaktan emilimi üzerinde Famotidin’in olası bir etkisinin incelenmesi - Paskaloğlu, H. Kübra Yakupoğlu (My University, 1997)
unknown
Keywords: FARMAKOLOJİ; Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Uygulamalı eczacılık