İbn Teymiyye’nin Allah-Alem ilişkisi konusunda filozoflara yönelttiği eleştiriler - Hemiş, İsa (My University, 1994)
unknown
Keywords: Doğu felsefesi; Felsefe; FELSEFE-İSLAM FELSEFESİ; İBN TEYMİYYE; Mısır