Toplumsal iletişim ve edebiyat : Osmanlı modernleşmesi ve aydın kimliği açısından Türk romanında küçük burjuva etiği - Aymaz, Göksel (My University, 1998)
unknown
Keywords: 19. yüzyıl; Edebiyat; EDEBİYAT-ROMAN-TÜRK; Türk Romanı; Türkçe roman ve hikaye