Ahmed Rasim matbuat hatıralarından muharrir, şair, edip (metin- tahlil- indeks) - İster, Sıdıka (My University, 2001)
unknown
Keywords: AHMET RASİM; Belirli biçimlerdeki edebiyat; Birden fazla edebi biçimi olan eserlerin; Edebiyat; EDEBİYAT; EDEBİYATÇILAR, TÜRK_20. y.y; eleştirel değerlendirmesi; Retorik; tanımı; tarihi