Primer glomerüler hastalıklarda lipid oksidasyon ve antioksidasyon belirleyicileri ile paraoksonaz 1/ 192 ve 1/ 55 polimorfizminin değerlendirilmesi - Eren, Zehra (My University, 2006)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Nefroloji