Mehmet Akif’in mev’ize ve hutbelerindeki din eğitimi unsurları. - Acuner, Celaleddin (My University, 1995)
unknown
Keywords: Eğitim; Hristiyan guruplar tarafından desteklenen okullar; İSLAM DİNİ-DİN EĞİTİMİ; MEHMET AKİF ERSOY; Okullar ve din