Elektrik enerjisi iletimi ve tüketiminin optimal planlanması - Kakilli, Adnan (My University, 1993)
unknown
Keywords: Elektrik enerjisinin üretimi; ENERJİ-ELEKTRİK-İLETİM; ENERJİ-ELEKTRİK-TÜKETİM; Uygulamalı fizik