Doğu Türkçesi Kur’an tefsiri (Mü’min, Fussilet, Şūrā ve Zuhruf Sureleri) (inceleme-tenkitli metin-dizin-tıpkıbasım) - Onur, Samet (My University, 2017)
Doğu Türkçesi Kur'ân Tefsiri üzerinde yaptığımız çalışma İnceleme, Metin, Dizin ve Tıpkıbasım bölümlerinden oluşmaktadır. ABSTRACT The study that we have worked on Eastern Turkish Koran commentary has parts as Examination , Text, Index and Facsimile.
Keywords: Doğu Türkçesi; Eastern Turkish; el-Mevahibü'l-Aliyye Turkish; Koran; Koran commentary; Kur'an; Kur'an Tefsiri; Kur’an-ı Kerim; Mawahib al-Aliyyah; Tarih ve eleştiri; Tefsir; Turkish Language; Türk dili; Türk dili ve edebiyatı; Türkçe