Finansal verilerden yararlanarak işletmelein kredi değerlemesinin önemi ve vak’a çalışması - Tecimer, Yalçın (My University, 2001)
unknown
Keywords: Banka Kredileri; Bankalar ve Bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Kredi; Kredi Değerlemesi